TOYOTA ФИНАНС

Važno obavještenje


Sigurnost i zdravlje naših uposlenika i kupaca bilo je i ostalo osnovni princip kojim se vodimo prilikom donošenja odluka o našem poslovanju. U skladu sa tim, ali i uputama stručnjaka i odlukama lokalne uprave, salon Expo Auto je fizički zatvoren, ali su vam naši prodavači i dalje dostupni na mail ili telefon.

Servis Expo Auto je i dalje otvoren i dostupan za sve usluge koje trebate, a naše osoblje maksimalno se pridržava zašitnih i mjera prevencije širenja korona virusa, primljenih od nadležnih tijela. Svaki dolazak u servis mora biti unaprijed najavljen i dogovoren na dežurne telefone, kako bi u svakom trenutku u servisu bio prisutan minimalan broj osoba.

Dežurno brojevi telefona su:

Prodaja:

+387 61 600 220
prodaja@expoauto.ba

Postprodaja:

+387 62 497 497
servis@expoauto.ba

Radno vrijeme servisa: 8:00 – 13:00

Ukoliko ste zabrinuti za svoje zdravlje, ne želite ili ne smijete napuštati kuću, a vrijeme je redovnog servisa za vaše vozilo, gubitak garancije neka vas ne brine. Potrebno je samo da se pridržavate uputa koje možete pogledati ovdje.

Spremili smo za vas i listu odgovora na najčešća pitanja, koja vam se kao vlasniku Toyote mogu nametati – od savjeta za dezinfekciju vozila, dostupnosti dijelova, do uputa šta raditi ukoliko ostanete bez goriva, probušene gume ili u kvaru. Sve savjete i upute možete vidjeti ovdje.

Za svu dodatnu pomoć ili savjete na raspolaganju.

Pandemija korona virusa donijela je jednu sasvim novu vrstu izazova za naše društvo. Molimo vas da se ponašate odgovorno prema svome i zdravlju svojih sugrađana.

Toyota čvrsto vjeruje da ukoliko djelujemo zajedno – sve je moguće. Ostanite zdravi i glavu gore!