E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Corolla Cross


UŽIVAJTE U PUTOVANJU


Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su izvučene iz rezultata laboratorijskih ispitivanja prema službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti

Namijenjena za životne avanture


Potpuno nova Toyota Corolla Cross pruža vama i vašim najbližima sve šta je potrebno za uzbudljiv i nepredvidiv porodični život. Zahvaljujući nevjerovatno niskoj potrošnji goriva, mogućnosti pogona na sva četiri točka i prostranom putničkom prostoru, koji je bogato opremljen intuitivnom tehnologijom, praktična Corolla Cross nudi sve šta vam je potrebno da se opustite za upravljačem.Idealna za vaš najdragocjeniji teret

Malo je stvari jednako nepredvidivo kao porodični život. Na sreću, Corolla Cross opremljena je svime šta je potrebno za uspješno savladavanje svih izazova na koje biste mogli naići.


Saznajte više
Tehnološka rješenja koja nudi izuzetno su napredna

Bilo da se radi o dužem putovanju ili kratkoj vožnji dok djecu prevozite u školu ili na slobodne aktivnosti, napredna tehnologija vam omogućava da to bude jednostavno i praktično.


Saznajte više
Idite gdje god želite, uz osjećaj apsolutne sigurnosti


Bez obzira gdje ste se uputili, 5. generacija hibrida Corolla Cross neće iznevjeriti ni vas ni vašu porodicu. Inteligentni sistem pogona na sva četiri točka i snažno kretanje uzbrdo i unazad znače da ste uvijek spremni, tokom cijele godine.


Saznajte više

JEDNOSTAVNIJA SVAKODNEVICA

Kad imate puno posla i stalno ste u pokretu, lakše je kad vam je sve dostupno na jednom mjestu. Aplikacija MyT na vašem pametnom telefonu služi upravo tome. Uz inteligentnu mogućnost povezivanja vašeg pametnog telefona s automobilom, aplikacija MyT čini sve što je potrebno kako bi isplanirala vaše putovanje kući, a uz to šalje novosti i obavijesti o servisnom održavanju. Hybrid Coaching analizira vaš stil vožnje i daje vam savjete kako smanjiti potrošnju goriva. Uz MyT vožnja je zabavnija.


Saznajte više


Doživite model Toyota Corolla Cross

Saznajte sve o modelu Corolla Cross putem naše aplikacije koja se bazira na proširenoj stvarnosti. Preuzmite aplikaciju i pogledajte kako automobil izgleda iz svakog ugla na vašem prilazu, u vašoj garaži ili čak u vašoj dnevnoj sobi koristeći prikaz s proširenom stvarnošću. Aplikaciju možete preuzeti u trgovinama App Store ili Google Play putem linkova u nastavku.


Preuzmite u App Store Preuzmite u Google PlayNaša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.