E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Corolla Sedan

Mi je činimo hibridom. Vi je činite Corollom.


Potrošnja
od

4,5

l/100 km

Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su izvučene iz rezultata laboratorijskih ispitivanja prema službenim EU propisima. One omogućavaju poređenje među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti

Sljedeća generacija hibridne vožnje

Po prvi put predstavljena kao hibrid, Corolla Sedan omogućava dinamičnu vožnju zahvaljujući novom inovativnom samopunjivom hibridnom pogonu. Uz potpuno novi pristup konstrukciji i proizvodnji, najprodavaniji automobil na svijetu ima sve: elegantni novi vanjski izgled, potpuno obnovljenu unutrašnjost, niz dopunjenih tehnologija i, možda najvažnije, dopunjene sigurnosne odlike. Corolla Sedan se vratila - i bolja je nego ikada.Konstruisana za grad, izrađena da ide i dalje

Elegantna, učinkovita i udobna, nova Corolla je užitak za vožnju bez obzira na vaš način života. Bez obzira vozite li ste u gradu ili mirno klizite autocestom, uživat ćete u pogodnostima samopunjivog hibridnog pogonskog sklopa, povrh pouzdanosti po kojoj je Toyota slavna.

Oblikovana da se ističeCorolla Sedan daje nepogrešivi dojam snage, podcrtan profinjenim, tečnim linijama i širokom, ali ipak izduženom karoserijom. Njena impresivna vanjština dopunjena je savremenim detaljima, uključujući LED svjetla, hromiranim umetcima i naplatcima od lake legure, od 18“ u dvije boje.

Profinjena, prostrana i udobnaNudeći promišljenu tehnologiju i najveći komfor u klasi za sve putnike, unutrašnjost je podjednako opuštajuća i praktična. Uz promišljene pretince, mnoštvo prostora za noge i vrhunsku završnu obradu, vaša će putovanja biti podjednako udobna kao i odredište.

Ikona savremenog dobaCorolla Sedan, konstruisana koristeći platformu Toyotine arhitekture nove generacije (TNGA), pruža svekoliko vrhunsko uživanje u vožnji. Od poboljšanog ovjesa i dinamičke upravljivosti do niskog težišta i 1,8-litarskog benzinskog hibrida - Corolla Sedan je u svakom dijelu savremena ikona.

Impresivna iz svakog ugla

Nova Corolla Sedan je više nego samo odličan automobil: udobno vozačko mjesto je osmišljeno tako da zadovoljava sve vaše potrebe, dopunjeni paket Toyota Safety Sense uveliko podiže sigurnost svih sudionika u prometu na najviši nivo, a novi hibridni pogonski sklop oduševljava.

Mala potrošnja, niska emisija
i zadovoljstvo vožnje

Srčan i okretan u gradu, hibridni pogon s motorom
od 1,8 litara osigurava opuštenu vožnju - u svim okolnostima. Povrh toga, nikada ga
ne morate uključiti u struju,
jer je Corolla Sedan samopunjivi hibrid. To je hibrid
kakav treba biti.

Pametne tehnologije
jednostavne za korištenje

Uz funkcionalnosti kao što su glasovno prepoznavanje,
možete pozivati telefonom i upravljati audio sistemom
bez skidanja ruku s obruča upravljača.
Aplikacija MyT, skup internet usluga za vaš automobil,
osmišljena da vam olakša život, omogućava vam uživanje u istinski povezanoj vožnji.

Bezbrižnost, uvijek

Toyota Safety Sense daje pojmu pomoći u vožnji
sasvim novo značenje. Ovaj sistem je unaprijeđen
dodatnim pametnim funkcijama koje zaista mogu
pomoći u izbjegavanju sudara. Međutim, budite mirni,
vi ćete uvijek imati punu kontrolu.
Istražite sigurnosne sisteme

Galerija

Corolla osvojila je 5 zvjezdica na EURO NCAP ispitivanju
sigurnosti

 

 

Nova Corolla ostvarila je najvišu ocjenu i maksimalnih 5 zvjezdica u novom strožijem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019, zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom, unaprijeđenom Toyota Safety Sense sistemu aktivne sigurnosti koji je u svim verzijama Corolle standardna oprema. Saznajte više

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.