E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

PROACE CITY VERSO


Potrošnja
od

6,7

l/100 km

Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su izvučene iz rezultata laboratorijskih ispitivanja prema službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti

Zadivljujuće performanse

Dostupan u dvije dužine karoserije i uz mogućnost smještaja do 7 odraslih osoba, dovoljno je prostran da ugosti sve. U pametno smještene pretince moguće je smjestiti sve osnovne životne potrepštine. Uvijek ćete pronaći dovoljno prostora na pravom mjestu. Osim toga, uz sposobnost vuče prikolice težine do 1,5 tone, ništa nećete morati ostaviti za sobom.
SPREMNI ZA POSAO KADA I VI

Bez obzira je li riječ o poslu ili zadovoljstvu, PROACE CITY VERSO će izvršiti svoje zadaće. Kombinirajući malu emisiju štetnih plinova s najmanjom potrošnjom u klasi, svidjet će vam se niski tekući troškovi.

Inteligentan dizajn, promišljena praktičnostSjedišta se potpuno preklapaju i tako omogućavaju maksimalno iskorištavanje teretnog prostora, pri čemu sjedišta u drugom redu, koja sva raspolažu ISOFIX spojnicama, pružaju putnicima zaštitu i udobnost. Napredne tehnologije koje uključuju virtualni ekran (Head Up Display), inteligentnu pomoć pri parkiranju (Intelligent Parking Assist - IPA) i Pro-Touch s 3D navigacijom olakšavaju putovanje i uklanjaju stres prilikom vožnje.

Promijenite ga, zatim ga ponovno promijenitePROACE CITY VERSO nudi prilagodljivi smještaj s mogućnošću prijevoza 7 osoba, i izvedba s kratkim međuosovinskim razmakom, kao i ona s dugim mogu imati i 3. red sjedišta koja je moguće pomicati naprijed i natrag i tako postići optimalni položaj s obzirom na prostor za noge i veličinu prtljažnika. Sva se putnička sjedišta potpuno preklapaju, uključujući i suvozačevo, i tako značajno povećavaju mogućnost prijevoza prtljage.

Dobro došli u svoju zonu komforaBili za upravljačem ili se opuštali kao putnik, Toyota PROACE CITY VERSO će vas sigurno zadiviti. Uz pogodnost prednjih naslona za ruku za vozača i suvozača, brojne pretince i mogućnost otvaranja stakla na poklopcu prtljažnika radi lakšeg prilaska prtljažniku, to je zaista praktično i udobno vozilo. Neka svjetlo kroz panoramski krov preplavi putničku kabinu dok slušate svoju omiljenu glazbu putem Apple CarPlay™ ili Android Auto™.

Galerija

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.