O Expo Auto d.o.o.

TOYOTA ФИНАНС

Naša misija je izgraditi dugoročne odnose s našim kupcima/klijentima i pružiti im cijelovitu te najkvalitetniju uslugu na bosanskom tržištu.

 

Kao članica međunarodne Toyota obitelji, Expo Auto klijentima pruža mogućnost brzog i učinkovitoga poslovanja kako pravnim osobama tako i fizičkim osobama i to u svim segmentima kako u prodaji tako i servisiranju automobila.

Sredinom 2016. godine Expo Auto započinje sa ovlaštenim servisiranjem automobila i nastojimo ostvarivati što bolje rezultate u pogledu zadovoljstva kupaca.

Expo Auto se može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u prodajnom i servisnom djelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi. Od samo početka Expo Auto primjenjuje ‘Kaizen principe’ izvorno Toyotinu i svjetski priznatu korporativnu kulturu unaprijeđenja poslovnih procesa koja omogućuje postizanje maksimalne izvrsnosti i vrijednosti usluga za klijente uz istovremeno povećanje interne efikasnosti.

Konstantno nastojimo da zadovoljimo i premašimo očekivanja naših kupaca/klijenata u skladu sa njihovim potrebama. Na raspolaganju je uvijek ljubazno i profesionalno osoblje koje brine o svim zahtijevima kupaca i omogućuje servis po visokim standardima. Naš cilj je da klijenti budu u potpunosti zadovoljni svojim izborom prilikom kupovine i uslugom servisiranja.

Dinamičan razvoj, kontinuirana analiza kvalitete prodaje i servisa, timski rad i motiviranje zaposlenika samo su neke od aktivnosti Expo Auta na putu poslovnog uspjeha i stabilnog poslovnog rasta. Težimo konstantnom povećanju kvaliteta i vrijednosti pružanja usluge za naše klijente.

Vjerujemo da će nas klijenti u budućnosti prepoznati kao idealan spoj inovativnosti, znanja, kvalitete i sigurnosti te da će upravo Expo Auto d.o.o. postati njihov prvi i najbolji izbor.

Radujemo se vašoj poseti u bliskoj budućnosti.