TOYOTA ФИНАНС

Toyota ProTectNišta se ne može uporediti s bliještavilom potpuno novog automobila. Toyota ProTect je revolucionarni način postizanja izgleda vašeg automobila kao da je upravo izašao iz salona, a traje godinama —bio vaš automobil nov ili rabljen. Za razliku od tradicionalnog voska i naprednih polimernih sredstava, samo jedno nanošenje keramičkog premaza Toyota ProTect pružit će vam pet godina garantovanog spokoja.

 
 
 


E-naručivanje na servis


Održite vrijednost svog vozila

Sjajno stanje kao iz salona ne predstavlja samo dobar izgled —riječ je o održavanju vrijednosti vašeg automobila. Toyota ProTect vam pomaže u održavanju vašeg automobila u najboljem mogućem stanju, osiguravajući veću vrijednost prilikom zamjene staro za novo ili prodaje kada odlučite zamijeniti svoje vozilo. Prenosiva garancija je također jako privlačna kupcima i pruža im sigurnost da je vaše rabljeno vozilo dobro ulaganje.

/


VanjštinaZaštitite svoje vozilo ojačanim keramičkim premazom koji osigurava vrhunsku zaštitu boje automobila od prljavštine s ceste, kiselih kiša, soli i UV zraka kako biste dugotrajno zadržali visoki sjaj. Ovaj premaz ima i vodoodbojna svojstva koja sprečavaju nastajanje tragova curenja vode.

/


UnutrašnjostStvara nevidljivu zaštitu koja štiti tkanine u unutrašnjosti od svakodnevne prljavštine. Jednostavno prebrišite bilo kakvu prljavštinu bez nastajanja mrlja na presvlakama.

/


Naplatci od lake legureOčuvajte čistoću i sjaj svojih naplataka uz trajnu zaštitu od kočne prašine, nečistoća s ceste i vremenskih utjecaja.


ProTect Pitanja i odgovori


Kako to funkcioniše?

Toyota ProTect je keramički premaz za automobile, napravljen na temelju premaza koji je formulirala NASA, a koji stvara molekularnu vezu s površinama vašeg automobila i djeluje kao štit vašeg vozila iznutra i izvana. Ni jedan drugi proizvod nije tako učinkovit kao Toyota ProTect, a on je dostupan isključivo uz profesionalnu primjenu ovlaštenog Toyota servisera. Kako bi vaša Toyota duže bila kao nova, naručite se za postupak Toyota ProTect još danas.

Kako trebam prati svoj automobil?

Prilikom pranja automobila, nema potrebe za poliranjem, korištenjem voska ili bilo kojeg drugog proizvoda osim blagog šampona ili koncentrata za pranje vozila.

Da li se Toyota ProTect koristi za polovne automobile?

Da. Profesionalnim postupkom može se koristiti za primenu na novim ili polovnim automobilima.

Može li se Toyota ProTect nanositi na rabljene automobile?

Da. Može se profesionalno nanositi na nova i rabljena vozila.

Mogu li prati svoj automobil mlazom vode?

Da. To neće utjecati na Toyota ProTect.

Mogu li koristiti autopraonicu?

Korištenje i najjeftinijeg programa u dobro održavanoj autopraonici ni na koji način neće oštetiti Toyota ProTect.

Je li moguće ručno prati automobil?

Da. Toyota ProTect je vrlo otporan na deterdžente.

Koji šampon trebam koristiti na mom automobilu?

Bilo koji kvalitetan šampon za automobil je pogodan za čišćenje vozila na koja je nanesen ProTect, ukoliko ne sadrži vosak.

Šta ako moje vozilo pretrpi nesreću?

Vaš ovlašteni Toyota serviser može ponovno nanijeti ProTect na sve dijelove vozila na koje je to potrebno kao dio vašeg odštetnog zahtjeva.