TOYOTA ФИНАНС

 

FUNKCIJE POSEBNO PRILAGOĐENE ZA PORODICU

Potpuno novi model Toyota Corolla Cross pruža vama i vašoj porodici svu potrebnu zabavu kako biste opušteno uživali u svom putovanju. Zahvaljujući paketu usluga za povezivanje u vozilu, od navigacije u oblaku u stvarnom vremenu putem multimedijalnog ekrana od 10,5” do digitalnog ekrana na ploči s instrumentima od 12,3”, čak se i obična vožnja do škole pretvara u zabavu.

 

 

 

 

 

 

Sve komande su vam nadohvat ruke


Ispred elegantne ploče s instrumentima u vašem vozilu Corolla Cross nalazi se novi dodirni ekran od 10,5“. Uz kompatibilni sistem Apple CarPlay, možete telefonirati, slušati pjesme s omiljenih popisa za reprodukciju i lako upravljati različitim sistemima jednostavnim prelaskom prsta i jednim dodirom.

 

 

 

Sve su vam informacije lako dostupne


Na digitalnom ekranu od 12,3“ ploče s instrumentima možete pratiti podatke o vožnji u stvarnom vremenu. Zahvaljujući softveru koji se redovno ažurira i koji se može prilagođavati, vaš automobil Corolla Cross iznimno je napredan i uvijek povezan.

 

 

 

Baterija na telefonu nikad vam neće biti prazna


Telefon ne morate priključivati na punjač. Samo ga stavite ispod središnje konzole čim uđete u automobil Corolla Cross i bežično će se puniti tokom vožnje.

 

 

 

Iskustvo premium zvuka posvuda


Slušajte pjesme s omiljenog popisa za reprodukciju pri svakodnevnim vožnjama putem JBL audio sistema s 9 zvučnika i subwooferom.