TOYOTA ФИНАНС

 

 

Intuitivni dizajn SUV vozila

 

Corolla Cross snažna je i odvažna poput robusnog porodičnog automobila, ali ima intuitivni dizajn SUV modela, šta je apsolutno savršeno za svakodnevne potrebe. Osim šta ima više prostora za glavu i noge, ima prostraniji prtljažnik u koji stane više toga, te visoku utovarnu visinu i širok otvor samog prtljažnika.

 

 

 

 

 

 

 Kapacitet koji će vas iznenaditi

60/40 djeljiva i sklopiva stražnja sjedišta za tren oka oslobađaju prostor za dodatne kofere, bicikle i sve ostalo što želite ponijeti na putovanje.
 Jednostavan pristup

Prostran otvor stražnjih vrata znači da jednostavno možete prenijeti umorne putnike iz automobila u kuću, bez ometanja.
 Sve možete ponijeti sa sobom

Praktična utovarna visina i izuzetno prostran prtljažnik omogućuju vam da sa sobom ponesete sve što želite kad odlazite na odmor s djecom, ili u omiljeni sportski klub na vikend-uživanje s najbližima.

 

 

 

 

 

Razvedrite si dan

 


Veliki panoramski krov putnički prostor ispunjava svjetlošću, što dodatno doprinosi osjećaju prostranosti. Zahvaljujući toploj unutrašnjosti, u vozilu Corolla Cross svi se osjećaju kao kod kuće.

 

 

  

Sjednite i opustite se


Velika stražnja sjedišta s puno prostora za noge i ugodnim naslonima za glavu omogućuju svim putnicima, i velikima i malima, da opušteno uživaju u putovanju. Savršen automobil za duga putovanja.
 

Neka cijela obitelj bude zadovoljna

 


U vozilu Corolla Cross dobro se osjećaju svi putnici, i veliki i mali, jer je njena unutrašnjost udobna i prostrana. Osim puno prostora za noge i glavu, sklopivi nasloni za ruku i uvodnici zraka na zadnjim sjedištima stvaraju ugodnu atmosferu svuda, a ima i dovoljno mjesta za gledanje filmova, igranje video igara i još puno toga.