TOYOTA ФИНАНС

NEZAUSTAVLJIVE.


Čestitamo vam 8. mart, Međunarodni dan žena. Dan kada se prisjećamo svih borbi i izazova sa kojima smo se kao čovječanstvo susreli na putu prema ravnopravnosti žena i boljem životu za sve ljude. Dan kada razmišljamo o izazovima koji su još uvijek pred nama i udružujemo se u nastojanju da ih prevladamo i stvorimo svijet u kome će svi moći doseći svoj puni potencijal.



Toyota vam želi da budete istrajne, jake i nezaustavljive, baš kao Katelyn Ohashi, zvijezda TV reklame za novi Yaris.

Katelyn je svjetski priznata gimnastičarka, poznata po spektakularnim nastupima na parteru. Za svoje nastupe, četiri puta je dobila savršene 10.0 ocjene u gimnastici, a njeni nastupi zbog svoje su atraktivnosti i težine tehničkih elemenata nerijetko su postajali viralni. Nekada olimpijska uzdanica, Katelyn je postala žrtva ozljeda i body shaming-a u tinejdžerskim godinama, ali nije dopustila da je to zaustavi. Ne želeći odustati od svoje strasti i ljubavi prema sportu, postala je inspiracija i uzor mnogima, zbog svog neumoljivog napora, entuzijazma i duha.



Šest puta je bila apsolutna prvakinja SAD-a, a danas se bavi osnaživanjem mladih i radi na knjizi za tinejdžere u kojoj će se baviti pitanjima samoprihvatanja i samopouzdanja kod mladih.

Zašto stati kada smo jake, izdržljive i sposobne? Nema stajanja!