TOYOTA ФИНАНС

OTKRIJTE NOVU COROLLU CROSS

 

POZDRAV SVIM SRETNIM PORODICAMAUpoznajte se s novom Corollom Cross Hybrid. Prva Corolla u SUV izdanju proširuje ponudu najprodavanijeg modela na svijetu uz upečatljiv oblik karoserije. Corolla Cross pruža porodicama sve što im je potrebno u svakodnevnom životu tako što objedinjuje praktičnost prostranih i visokih SUV vozila i naše dosada najnaprednije hibridne i sigurnosne tehnologije. Spremni za pravi porodični automobil? U tom slučaju, ovu se vožnju isplatilo čekati

 

 

 

 

Sretna vožnja


 

 

Čvrsta i robusna, visoka Corolla Cross nudi praktičnost bez napora i sjajnu preglednost uz izgled i osjećaj pravog SUV vozila. Velika stražnja vrata i obilje prostora za glavu i noge garantuju jednostavan pristup i komfor, a sjedišta s mogućnošću djelimičnog preklapanja daju vam fleksibilnost potrebnu u svakodnevnom životu. U ovom vozilu svi uživaju u vožnji.

 

 

Snaga hibrida


 

 

Corolla Cross prvi je Toyotin globalni model opremljen petom generacijom hibridne tehnologije. Novi dvolitarski hibridni motor pruža nenadmašnu kombinaciju snage i niskih emisija CO2. A zahvaljujući uz doplatu dostupnom inteligentnom pogonu na sve točkove (AWD-i), u svim uslovima pruža povjerenje i sigurnost. Uz poboljšano ubrzanje, impresivno nisku potrošnju goriva i potrebe za punjenjem na utičnicu, Corolla Cross Hybrid svako porodično putovanje čini zabavnim.

 

 

Usmjerena na porodicu


 

 

Svejedno je obavljate li svakodnevne poslove ili se pakujete za godišnji odmor – u Corolli Cross uvijek ste zaštićeni i povezani. Uz T-Mate sigurnosne tehnologije i sisteme za pomoć vozaču na dohvat ruke, uključujući unaprijeđeni Pre-Collision sistem detekcije sudara i napredni sistem za pomoć pri parkiranju Toyota Teammate Advanced Park, putovanja su standardno sigurnija. A zahvaljujući nizu funkcija za povezivanje unutar vozila, od Cloud navigacije u realnom vremenu putem HD dodirnog ekrana od 10,5 inča do vozačevog digitalnog ekrana u kokpitu od 12,3 inča, čak i škola opet postaje zabavna.

 

 

NIZ PREDNOSTI SUV VOZILANovi vidici


 

 

Zahvaljujući povišenom položaju vozača i većoj udaljenosti od tla, SUV vozila omogućuju nenadmašnu preglednost u svim smjerovima te uljevaju povjerenje. Svejedno je kružite li gradom ili se probijate neutabanim putevima – na odredište ćete stići opušteni i sigurni.

 

 

Dobrodošla praktičnost


 

 

Veća visina SUV vozila oslobađa dodatni prostor u unutrašnjosti u odnosu na klasična kompaktna vozila i limuzine. Osim što se dobija više mjesta za glavu i noge, prostrani prtljažnici u pravilu se lakše pune zahvaljujući većoj nosivosti i širem otvaranju prtljažnika.

 

 

Užitak u vožnji


 

 

Spretna i živahna, moderna SUV vozila sada pružaju pravu zabavu za upravljačem. Toyotina SUV vozila kao što je Corolla Cross često koriste hibridne tehnologije u kombinaciji s pogonom na sve točkove, što im daje dinamičnu snagu uz garanciju zaštite u svim vremenskim prilikama na svim vrstama putovanja.UŽIVAJTE U VOŽNJI PRVI