E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

NEPOBJEDIVI HILUX

NEPOBJEDIVI HILUX

Paket opreme 2.000 KM - GRATIS

UZ 10 GODINA GARANCIJE TOYOTA RELAX

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Expo Auto d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

NEPOBJEDIVI HILUX

Dostupan za brzu isporuku

Obitak PDV-a za pravna lica

 


U brojnim životnim utrkama važno je imati najbolje partnere, a Toyota HILUX je onaj na koga se uvijek možete osloniti. Zahvaljujući paleti snažnih i učinkovitih motora i sposobnosti vuče prikolice težine do 3,5 tone, za HILUX se kaže da može pomicati brda. Posebno je za to spreman u najsnažnijoj izvedbi s novim 2,8-litarskim dizel motorom od 204 KS uz 500 Nm okretnog momenta. S ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 10,0 sekundi, danas je pred nama najsnažniji Hilux ikada.

 

 

Uz neprevaziđene vozne karakteristike i mogućnost odbitka PDV-a, Hilux je sada dostupan za brze isporuke, a dodatnu bezbrižnost donosi do 10 godina garancije Toyota Relax.

Samo sada, u posebnoj ponudi, nepobjedivi Toyota Hilux dostupan je uz paket dodatne opreme „Protect“ - GRATIS. Paket sadrži plastičnu podlogu tovarnog prostora, bočne zaštite vrata tovarnog prostora i zaštitne lajsne na vratima.

 

 Istražite prednosti kupovine Toyota vozila
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare besplatne pomoć na cesti

 
Dezinfekcija vozila

Staro za novoODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTAKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h.slide 5 Expo Auto, Tuzla
Zlatan Bećić
Voditelj prodaje

061-600-220
ili:
035-265-265
prodaja@expoauto.ba
Zatražite ponudu


Cjenovnik i oprema


10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine fabričke garancije + do 7 godina ili 160.000km ( šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte Expo Auto d.o.o..

Toyota Osiguranje već od 94 KM mjesečno uz potpisivanje ugovora na 60 mjeseci.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Expo Auto d.o.o. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.