E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

IZABERI YARIS HYBRID

IZABERI YARIS HYBRID

za 32.270 KM

1,5 VVTi HYBRID (100 KS) STELLA sa automatskim mjenjačem

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Expo Auto d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

IZABERI YARIS HYBRID

PRVI U KVALITETI

10 godina garancije na hibridnu bateriju

 

Napredni, samopunjivi hibridni pogon uz 50% vožnji na struju izdvaja Yaris Hybrid daleko ispred ostalih. A superioran kvalitet izrade, kompaktan i atraktivan dizajn, udobnost i napredni Toyota multimedijalni sistem potvrđuju liderstvo.

✔ Hibridni pogon
✔ Bezstepeni automatski mjenjač
✔ Toyota Touch 2 multimedijalni sistem
✔ Kamera za vožnju unazad
✔ Prednja svjetla za maglu sa mat hromiranim rubovima
✔ Grijani spoljni retrovizori
/

Istražite prednosti kupovine Toyota vozila
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare besplatna pomoć na cesti

Opšta Toyota garancija bez ograničenja kilometraže

 
10 godina bezbrižnosti na hibridnu bateriju

Dezinfekcija vozilaODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTAKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h.slide 5 Expo Auto, Tuzla
Zlatan Bećić
Voditelj prodaje

061-600-220
ili:
035-265-265
prodaja@expoauto.ba
slide 5 Expo Auto, Tuzla
Ahmet Kovačević
Prodajni savjetnik

061-293-504
ili:
035-265-265
prodaja2@expoauto.ba

 

 

  

 

  


Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Expo Auto d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.

10 godišnja garancija važi isključivo uz redovne provjere hibridne baterije (HHC) jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000 km (u zavisnosti koji od uslova nastupi prvi) kod Expo Auto d.o.o..

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.