TOYOTA ФИНАНС

 

 

BUDITE SRETNI DOK SE VOZITE

Iskusite pogodnost dodatne trakcije koja vam pomaže da savladate teške uslove na cesti. S povjerenjem nastavite voziti čak i kad stvari postanu teške. Snažan hibridni motor garantuje maksimalnu uštedu goriva i najniže emisije CO₂ u klasi. Corolla Cross se brine za sve teške stvari, pa se vi možete posvetiti onome šta je važno, a najvažnije je da vas u ovom automobilu putnici neće ispitivati „Jesmo li već stigli?”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vožnja bez stresa


Posebno dizajnirana za veliku snagu i pružanje praktičnih rješenja, Corolla Cross Hybrid savršen je automobil za vožnju djece u školu, porodične mini vikend-odmore i sve ono između. Zahvaljujući izvanrednom pogonu na sve točkove AWD i nižoj potrošnji goriva, čitava porodica može uživati u putovanju bez stresa, bez obzira o konačnom odredištu. Bezbrižno vozite u svim vremenskim uslovima i uživajte u brzim i spretnim performansama za upravljačem zahvaljujući petoj generaciji Toyota hibridnog sistema. Učinkovit SUV, savršen za praktičan porodični život.

 

 

 

Uživajte u vožnji


U automobilu Corolla Cross svi će putnici uživati u stabilnoj i ugodnoj vožnji zahvaljujući višezglobnom stražnjem ovjesu. Uživajte u izvrsnoj upravljivosti i s lakoćom prelazite preko svih neravnina na cesti. Veća odignutost od tla znači da je položaj na kojem se nalazi vozač povišen, pa uvijek imate najbolju vidljivost i preglednost nad okruženjem. Bez obzira vozite li gradom ili krećete u novu avanturu sa djecom na stražnjim sjedištima, Corolla Cross na odredište će vas dovesti opušteno i sigurno.

 

 

Kako to funkcioniše?

Zahvaljujući našoj novoj, 5. generaciji hibridne tehnologije, Corolla Cross je naš najnapredniji hibridni model ikad. Premda funkcionišu na potpuno jednak način kao klasična vozila, hibridni automobili donose najnižu potrošnju goriva, a pritom ne morate razmišljati o dosegu vožnje. Dospite gorivo na uobičajen način, a budući da hibridni modeli Toyota imaju samostalno punjenje, nećete ih morati priključiti na punjač da bi se napunile njihove baterije. I to nije sve. Upotrijebite regenerativno kočenje i pohranite električnu energiju za kasnije za kočenje i lagane vožnje.