Toyota Osiguranje

TOYOTA ФИНАНС

Vašu Toyotu volimo koliko i vi. Zato smo za vas pripremili osiguranje po mjeri vaše Toyote.Predstavljamo Vam TOYOTA OSIGURANJE, jedinstven i inovativan proizvod skrojen i usmjeren prema potrebama i željama svakog kupca Toyotinog vozila, do sada neviđen na tržištu BiH.

Cilj nam je omogućiti svim klijentima i kupcima da svoje potrebe u smislu korištenja i uživanja u novom Toyota vozilu dodatno upotpune ugovaranjem polica osiguranja na istom mjestu, u Toyota prodajnom salonu, kako bi uštedili svoje dragocjeno vrijeme, te kako bi iskoristili mogućnost dodatnih pogodnosti koje ovaj proizvod nudi.


TOYOTA OSIGURANJE je full kasko osiguranje za motorna vozila. Moguće je osigurati nova vozila, prilikom kupovine, ali i polovna vozila iz ovlaštenih Toyota salona iz programa „Staro za novo“, kao i sva vozila koja dolaze na redovan servis u Toyota ovlaštene servise. U ponudi su jednogodišnja i višegodišnja kasko osiguranja, a bitno je istaći da prilikom ugovaranja višegodišnjeg osiguranja, TOYOTA OSIGURANJE nudi značajno niže premijske stope i samim tim veće uštede za vas.

Izdvojili smo još par odličnih razloga za TOYOTA OSIGURANJE:

- PUNI IZNOS ISPLATE za kupovinu novog vozila u slučaju totalne štete u prvoj godini
- Isplata BEZ DODATNE FRANŠIZE
- ZAMJENSKO VOZILO
- Besplatna POMOĆ NA CESTI bilo gdje u Europi
- Sve popravke kod ovlaštenih Toyota servisa ORIGINALNIM REZERVNIM DIJELOVIMA

TOYOTA OSIGURANJE projekt je osmišljen i realizovan od strane Toyota Adria d.o.o., Toyota Insurance Management i Croatia osiguranja d.d. kao partnera za osiguranje na tržištu BiH. TOYOTA OSIGURANJE nudi mogućnost dodatnih pokrića, a koja nije moguće dobiti standardnim putem uz partnera za osiguranje Croatia osiguranje d.d. Svi vlasnici TOYOTA OSIGURANJA dobijaju i komercijalni popust od 20% prilikom ugovaranja drugih vrsta osigurnja kod Croatia Osiguranja d.d. izuzev AO, AK i osiguranja života. Svi vlasnici TOYOTA OSIGURANJA dobijaju na poklon Loyalty karticu „Dobra prilika“ uz koju mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti kod partnera uključenih u program.