E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Hilux


Potrošnja
od

9,2

l/100 km

<
Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su izvučene iz rezultata laboratorijskih ispitivanja prema službenim EU propisima. One omogućavaju poređenje među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti

Spreman za svaki izazov

Hilux kombinuje čvrstoću i otpornost pick-upa sa inovativnom tehnologijom. Novo iskustvo vožnje.
TEK JOŠ JEDAN DAN ZA HILUX

Hilux je prepun inovativnih funkcija.

Snažan izgled, bez obzira na okolinu.Malo koji pick-up je toliko ponosan nabaciti blato ili pijesak na sebe kao Hilux. Njegov neuglađeni dizajn najbolje izgleda kada je zaposlen, pred izazovom ili uopšteno u vožnji – pakleno vruće ili ledeno hladno, ništa ne može smesti Hiluxa.

Gospodar okretnog momenta.Hilux osporava uobičajeno shvatanje snage uz 2,4-litarski motor D-4D koji pruža vrhunske performanse zahvaljujući novoj tehnologiji okretnog momenta koja značajno povećava raspoloživi okretni moment na niskim i srednjim okretajima i omogućava ubrzanje bez premca.

Čvrst spolja, udoban iznutra.Srž ovog pick-upa je kvalitetno okruženje i privlačni, trajni materijali udruženi sa najnovijom tehnologijom radi vaše maksimalne udobnosti. Prva u klasi električna kontrola poniranja i poskakivanja karoserije osigurava osjećaj udobnosti u vožnji kao u vrhunskom SUV-u.
Toyota Hilux osvojio je Međunarodnu nagradu za najbolji pick-up automobil za 2022. i 2023. godinu (International Pick-up Award – IPUA).

Međunarodni žiri, sastavljen od predstavnika 19 renomiranih europskih magazina, svake dvije godine dodjeljuje ovu prestižnu nagradu.

Stručnjaci su potvrdili Hiluxov snažan i uglađen pogonski sklop, besprijekorno upravljanje i legendarnu kvalitetu, trajnost i pouzdanost, te legendarni model nagradili titulom najboljeg pick upa.

Galerija

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.