E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

NOVI YARIS

NOVI YARIS

29.500 KM

Izrađen za gradski život

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Expo Auto d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

NOVI YARIS

+ GRATIS CARCARE KIT


OGRANIČENE KOLIČINE


Uz 10 godina garancije TOYOTA RELAX

 Kompaktan i okretan, potpuno novi Yaris je spreman za bilo šta. Osigurajte si DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX PROGRAM. Bogato opremljen Yaris Stella već od 29.500 KM.

✔ TOYOTA SAFETY SENSE 2® (napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ Toyota Touch 2 multimedijalni sistem
✔ Kamera za vožnju unazad
✔ Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
✔ LED dnevna svjetla, prednja svjetla za maglu i senzor kiše

+ GRATIS CarCare Kit - paket Sredstva za njegu Toyota automobila (Torba, krpa od mikrofibera, sredstvo za čišćenje stakala, sredstvo za čišćenje instrument table, sredstvo za skidanje insekata)

Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: http://www.expoauto.ba/service-parts-accessories/toyota-osiguranje/
/Istražite prednosti kupovine Toyota vozila
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare besplatne pomoć na cesti

 
Dezinfekcija vozila

Staro za novoODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTAKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h.slide 5 Expo Auto, Tuzla
Zlatan Bećić
Voditelj prodaje

061-600-220
ili:
035-265-265
prodaja@expoauto.ba

 

 

 

 

 


10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine fabričke garancije + do 7 godina ili 185.000km ( šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte Expo Auto d.o.o..

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Expo Auto d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.