E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Novi RAV4 Hybrid

Novi RAV4 Hybrid

69.430 KM

2,5 VVT-i Hybrid (218 KS) Limited

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Expo Auto d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

IZABERI RAV4 HYBRID

PRVI 100% HIBRIDNI SUV

10 godina garancije na hibridnu bateriju

 

Izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao, novi RAV4 Hybrid osigurava vam uživanje u vožnji bilo da ste u gradu ili na zahtijevnim off road terenima. Uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana i napredne Toyota Safety Sense sigurnosne sisteme koji su dio osnovne opreme, RAV4 izbor je onih koji u životu ne prave kompromise. Novi RAV4 Hybrid sa bogatim paketom Limited, dostupan je za 69.430 KM, a između ostalog sadrži:

 

✔ Napredni sigurnosni sistemi Toyota Safety Sense*
✔ Zadnji parking senzori i kamera za vožnju unazad
✔ Brisači sa senzorom za kišu
✔ 17" aluminijski naplatci
✔ Elektrokromatsko unutrašnje ogledalo (automatsko zatamnjenje)


Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote - kasko osiguranje za 137 KM mjesečno za model RAV4 Hybrid Limited 2WD. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje 

Cijena vozila uključuje 5 godina 24-satne besplatne pomoći na cesti Toyota Eurocare, 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže i 10 godina garancije na hibridnu bateriju. 10 godišnja garancija važi isključivo uz redovne provjere hibridne baterije (HHC) jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000 km (u zavisnosti koji od uslova nastupi prvi) kod Expo Auto d.o.o..Istražite prednosti kupovine Toyota vozila
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare besplatna pomoć na cesti

 
10 godina bezbrižnosti na hibridnu bateriju

Dezinfekcija vozila

Staro za novoODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTAKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h.slide 5 Expo Auto, Tuzla
Zlatan Bećić
Voditelj prodaje

061-600-220
ili:
035-265-265
prodaja@expoauto.baZatražite ponudu Besplatno isprobajte


Saznajte više


Staro za novo


Bezbrižno vlasništvo 


*Napredni sistemi aktivne sigurnosti – Toyota Safety Sense®:
• Automatsko kočenje kod opasnosti od sudara
• Tempomat sa prilagodbom brzine pomoću radara
• Upozorenje prilikom napuštanja saobraćajne trake
• Automatsko prebacivanja dugih i kratkih svjetala
• Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova


Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Expo auto. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi o lokalnim uvjetima (neka prikazana vozila mogu sadržavati opremu koja nije dio standardne opreme, pogledajte cjenik, specifikaciju opremu za detaljne informacije). Sve informacije te vrste mogu se dobiti od Expo auto. Navedene cijene su konačne sa uključenim posebnim porezom na motorna vozila i PDV-om. Sve doplate opcija odnose se na preporučenu cijenu, za konačnu cijenu s opcijama kontaktirajte Expo auto. Navedeni financijski izračuni su informativni i neobavezujući. Detaljan izračun i konkretnu ponudu zatražite kod Expo auto.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.