Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu

TOYOTA ФИНАНС

Na predstojećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition.

Odlikuju ga poboljšanja i unaprijeđenja vanjskog i unutrašnjeg uređenja, a bit će dostupan u izvedbi s dvostrukom kabinom uz srednji ili visoki nivo opreme kao i s produženom kabinom sa srednjim nivoom opreme.


Posebna izvedba vanjskih sklopova u crnoj i tamnosivoj boji uključuje okvir gornje maske hladnjaka, ukras svjetala za maglu i donju zaštitu motora, kvake vrata i stražnje stranice sanduka, pokrove retrovizora te stražnjeg branika i donju zaštitnu ploču.


Varijante za zapadnu Europu odlikuju se dvobojnim, mašinski obrađenim aluminijskim naplatcima od 18“, dok će izvedbe za istočnu Europu imati ekskluzivne potpuno crne aluminijske naplatke od 18“.


U putničkoj kabini, novi Toyotin pick-up se odlikuje jedinstvenim, potpuno crnim uređenjem čija je kvaliteta dodatno naglašena hromiranim umetcima na ploči s instrumentima te umetcima u crnoj piano boji na armaturnoj ploči i oblogama vrata, te na obruču volana, ručici mjenjača i okviru ručice mjenjača.


Pokazivači na ploči s instrumentima odlikuju se upečatljivim dizajnom, s bijelom podlogom i TFT ekranom na kome se prikazuje posebna animacija za Hilux 2019 Special Edition prilikom uključivanja kontakta. Čak je i ključ za ovu izvedbu poseban, i na njemu se nalazi skiciran obris Hiluxa.


Unaprijeđeni skup aktivnih sigurnosnih tehnologija Toyota Safety Sense* je dostupan uz sve nivoe opreme. Ovaj skup uključuje predsudarnu zaštitu s otkrivanjem pješaka danju i noću, kao i otkrivanje biciklista danju, prilagodljivi tempomat visokobrzinskog raspona, čitanje saobraćajnih znakova i upozorenje za nenamjerno prestrojavanje sa upravljanjem kočenjem. Hilux je opremljen hidrauličkim servo volanom, pa se korekcija putanje provodi zasebnim kočenjem prednjih/stražnjih odnosno lijevih/desnih točkova.


Novi Hilux 2019 Special Edition i osvježena paleta modela Hiluxa će biti dostupna širom Europe od augusta.


* Sadržaj i specifikacije sustava TSS mogu se razlikovati od tržišta do tržišta.